Instruktører til Lørenskog Friidrettslags Idrettsleker 2018  Instruktører til Lørenskog Friidrettslags Idrettsleker 2018
Dato: 19.06.2018
 

Stillingsannonse

Instruktører til Lørenskog Friidrettslags Idrettsleker 2018


Lørenskog Friidrettslag skal som tidligere år arrangere idrettsleker for barn mellom 6-12 år i sommer. Friidrettslaget søker dermed etter instruktører til årets idrettsleker 2.-6. juli på Friplassen, Rolvsrud.

Lørenskog Friidrettslag har lange tradisjoner med å arrangere idrettsleker for barn. Laget har i mange år arrangert idrettsleker med hjelp fra både unge og eldre instruktører. Idrettslekene tilbyr barna mye lek og moro, samt relevant friidrettstrening. Lørenskog Friidrettslag ønsker deg med på laget for å skape en fantastisk idrettsuke!

Hva går jobben som instruktør ut på? Ved å være instruktør på Idrettslekene har du klare ansvarsområder. Overordnede arbeidsoppgaver vil være: å planlegge, og lede aktiviteter, bidra med å lage lunsj til barna, sørge for at alle deltakerne blir inkludert, og ivaretatt, samt å aktivt være med på aktivitetene som arrangeres. Du vil få muligheten til å lede de aktivitetene du selv har mest kompetanse og erfaring innen, om mulig. Deltakerne vil være i alderen 6-12 år, og det er dermed viktig at du er flink med barn. Jobben er lønnet arbeid, og krav til instruktørene stilles deretter.

Hva forventes det av instruktørene? Vi forventer at instruktørene er motiverende og engasjerende aktivitetsledere, som trives i arbeid med barn. Vi søker etter positive og fleksible ungdommer, som er klare for å ta i et tak. Det er avgjørende at man er god til å samarbeide med andre. Vi oppfordrer aktive friidrettsutøvere med egne erfaringer innenfor friidrett til å søke. Det er en klar fordel om man har bakgrunn fra lignende arbeid tidligere og/eller relevant kompetanse. Kandidater med aktivitetslederkurs og/eller trenerutdanning er ønskelig, men ikke et krav. Aktive utøvere i Lørenskog Friidrettslag vil bli prioritert.

Hva vi kan tilby? Vi kan tilby fem lærerike dager med givende arbeid sammen med barn. Vi tilbyr konkurransedyktige honorarer, som er samsvarende med hva andre idrettslag tilbyr sine instruktører. Instruktørene jobber én dag kl. 07:45-16:15, og de resterende dagene kl. 09:00-15:00. Instruktørene vil få mat og drikke hver dag. Vi kan tilby attest ved godt gjennomført arbeid.

Høres dette ut som noe for deg ønsker vi å høre fra deg. Søknad sendes per mail, som Word-fil vedlagt. Søknaden inneholde fullt navn, fødselsdato, kontaktinformasjon, og beskrivelse av hvorfor søkeren er egnet for jobben. Søknadsfrist er 25.6.18.

 

Søknad bes sendes til Tom Kristian Blix-Nilsen Hansen: tomkristian.bn.hansen@hotmail.com.

Ved eventuelle spørsmål om Idrettslekene eller jobben som instruktør, bes det tas kontakt med Tom Kristian, enten på mailen ovenfor, eller på tlf: 41 49 67 64.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Med vennlig hilsen
Tom Kristian Blix-Nilsen Hansen

Arrangementsansvarlig for Idrettslekene 2018 
 
Google Translate
select