Norsk Tipping Norwegian Grand Prix på Bislett 24. juni  Norsk Tipping Norwegian Grand Prix på Bislett 24. juni
Dato: 19.06.2016
 


Fra: Lorentzen, Kjetil [mailto:Kjetil.Lorentzen@friidrett.no]
Sendt: 17. juni 2016 13:53
Til: Oslo Friidrettskrets
Kopi: Kåshagen, Dag
Emne: Bislett 24. juni - bli med og skap idrettsfest!

 

Norsk Tipping Norwegian Grand Prix på Bislett 24. juni

Hjelp oss med å skape idrettsfest på Bislett! Legg info om NGP ut på deres hjemmeside og oppfordre alle medlemmer til å bli med å lage friidrettsfest og god stemning.

 

Fredag 24. juni arrangeres Norsk Tipping Norwegian Grand Prix  på Bislett.

De fleste av våre eliteutøvere stiller til start, blant de mest spennende er Amalie Iuel på 400m, Isabelle Pedersen på korthekk, Tonje Angelsen i høyde, som  alle har OL i blikket, i tillegg blir det dueller mellom Lene Retzius og Cathrine Larsåsen i stav, begge jakter EM kravet, Ingvild Måkestad og Karoline Bjerkeli Grøvdal møtes på 800m. Karoline er allerede kvalifisert til OL.

Også for menn er det noen som jakter OL kravet, i første rekke er det Eivind Henriksen i slegge og Karsten Warholm på langhekk, mens Svein Martin Skagestad allerede kan pakke Rio-kofferten. Minst en av Team Ingebrigtsen er ventet til start og Jays er også aktuell. Arrangøren har lagt til både 5000m for menn og 200m, i og med at dette er siste sjans til å hoppe på toget til Amsterdam og EM i friidrett.  

Stevnet starter kl 17.00 og fra kl 18.00 til 20.00 er det finaler og A-heat. Bli med å hei frem våre beste utøvere.

 

Kjøp billetter her http://www.ticketmaster.no/sport/friidrett/1211/events?tm_link=tm_browsenav_minor  eller ved inngang. Barn under 15 har gratis inngang.

Følg med oss  på https://www.facebook.com/NorwegianGP/

  
 
Google Translate
select