Pressemelding DNB Lørenskogløpet 2013  Pressemelding DNB Lørenskogløpet 2013
Dato: 14.07.2013

Lørenskogløpet blir DNB Lørenskogløpet

 

Den 7. september arrangeres Lørenskogløpet for 36 gang. Nå har DNB og Lørenskog Friidrettslag inngått et samarbeid for å videreutvikle det tradisjonelle løpet.

 

Ambisjoner.

Lørenskog Friidrettslag legger ikke skjul på økte ambisjoner når det gjelder DNB Lørenskogløpet i årene som kommer. Et samarbeid med DNB betyr mye for videreutvikling av ambisjoner om å vokse som mosjonsløp.

-DNB Lørenskogløpet er et mosjonsløp for alle. Med DNB på laget har vi ambisjoner om å vokse som arrangement. Vi legger ikke skjul på at vi allerede i år ønsker å øke antall deltakere betraktelig fra i fjor, sier leder av Lørenskog Friidrettslag, Svein-Erik Hauger.

 

For DNB er det viktig å være en aktiv og positiv bidragsyter i lokalsamfunnet, og er en samarbeidspartner for flere ulike aktører innen fysisk aktivitet.

 

-Vi er banken for veldig mange, og vi har tidligere i sommer hatt et veldig godt samarbeid med Lørenskog FIL gjennom DNB Idrettsleker for barn mellom 6 – 12 år.DNB Lørenskogløpet er en naturlig fortsettelse av dette gode samarbeidet, sier banksjef i DNB Lørenskog, Britha Sofie Rosseland.

 

På lag for et større arrangement

Partene er enige om å spille på lag for å gjøre Lørenskogløpet til et mosjonsløp for alle på Romerike. I år vil arrangementet legge mer bredside til for å få med flere familier og flere bedriftsklubber.

 

-I tillegg til det tradisjonelle løpet har vi en barneløype. Det er viktig å legge til rette for et arrangement hvor hele familien kan delta. Samtidig vil vi invitere bedriftsidretten i årene fremover, og her planlegger vi noe spesielt i årene som kommer, sier Hauger videre.

 

DNB er som sponsor opptatt av et aktivt samarbeid hvor begge parter bidrar, og synes planene Lørenskog Friidrett har med DNB Lørenskogløpet virker lovende.

 

-Planene for DNB Lørenskogløpet fremover er spennende! Lørenskog Friidrett tenker fremtidsrettet og innovativt med mosjonsløpet, som inkluderer barn, ungdom, voksne og bedrifter på Romerike. Vi velger å samarbeide med Lørenskog friidrettslag fordi vi har tro på den positive samfunnseffekten slike arrangementer gir. DNB Lørenskogløpet er som et kinderegg – det gir positive effekter både sosialt, fysisk og mentalt, fortsetter Rosseland.

 

 

For flere kommentarer ta kontakt med banksjef DNB Lørenskog Britha Sofie Rosseland på tlf: 951 31 003 eller britha.sofie.rosseland@dnb.no

 

Eller leder i Lørenskog Friidrettslag Svein Erik Hauger på tlf: 414 56 431 eller sveinerik@online.noGoogle Translate
select