Siste stevner OBS MANGEKAMP!  Siste stevner OBS MANGEKAMP!
Dato: 30.08.2014
Det er ikke lenge igjen av utesesongen og jeg vil oppfordre alle i 12-14 gruppen å se på stevnerekommendasjonene under "Stevneanbefaling" og melde seg på. Siste uke på onsdag var det et flott stevne i Lillestrøm - vår hjemmebane - som Romerike Friidrett arrangerte - her var kun en (1!) i klubben påmeldt. Sanna som er ny i gruppen siden drøyt 2 uker gjorde en kjempeflott innsats i samtlige øvelser hun deltok i og er et eksempel til etterfølgelse for flere!
 
Sanna deltok i alle 4 øvelsene dvs. i en uoffisiell 4-kamp - hadde øvelsene gått samlet som en mangekamp hadde hun fått en total poengsum i de 5 øvelsene på 2979 poeng, noe som betyr et gjennomsnitt på strålende 745 poeng per øvelse - hun vant liten ball med 42,99 m og ble nummer to i både lengde og 600 m og nr 3 i 60 m - meget flott gjort i et første stevne! Bravo Sanna!
 
Håper flere tar etter og prøver seg i mangekamp - se her nede! 
 
 
Kommende helg er to stevner aktuelle:
Mangekamp (dvs for de fleste i gruppen 4-kamp med et kort løp (60 m), et langt løp (600 m), et hopp og et kast - påmelding er senest 31/8 så her haster det - her er linken: MANGEKAMP - dersom noen er interessert av å melde seg på er det godt mulig at sene påmeldinger aksepteres!
 
 
Lørenskogløpet som har barneløp på 700 m for de som er under 12 år, 5 km er en distanse som kan passe for de fleste i denne gruppen - info finnes her
Google Translate
select