Treningsleir i Karlstad - PÅMELDING!  Treningsleir i Karlstad - PÅMELDING!
Dato: 08.12.2013
Informasjon om treningsleiren
Deltagelse: Alle som blir 13 eller eldre i løpet av 2014 og som trener aktivt (minst to ganger ukentlig friidrett - unntak kan eventuelt gjøres for aktive som trener friidrett en gang regelmessig og annen tilsvarende idrett flere ganger ukentlig - spør trener om du er usikker).
 
Opplegg: Avreise Parkeringen Fjellhamarhallen Lørd 18. jan kl 08.00. Felles biltransport til Karlstad (ca 3 tim kjøretid). Installering i Hotell Scandic Klarälven. En trening lørdag ettermiddag, en søndag formiddag. Middag på hotellet lørdag (Buffet), frokost i hotellet søndag. Avreise hjem Sønd 19. jan ca 14.30.
 
Romsinndeling: Alle aktive bor i 3-beddrom, noen eventuelt i 2-beddrom. Hvem som deler med hvem avgjøres til syvende og sist av ledere og fokuserer på at ingen skal føle seg utenfor. Vi lytter selvsagt til ønsker. Selvsagt separate jenterom og gutterom. Eventuelle medfølgende foreldre bor ikke på rom med sine barn uten bor i egne rom (dette siden en del av planen er at de aktive skal lære hverandre bedre å kjenne.
 
Ledere: Flere trenere blir med, minst en per 4 barn (ikke minst med tanke på transport - se nedenfor!)
 
Transport/medfølgende foreldre: Vi ber om at foreldre som eventuelt kan tenke seg å bli med for å kjøre og "holde orden" på ungene angir det på påmeldingsmailen. For maks en forelder per familie vil, dersom vi trenger transporthjelp, km-erstatning for bilturen utgå og oppholdet vil bli sponset av klubben. 
 
Forsikring: Registrerte deltagere i klubben har idrettsforsikring som gjelder under trening, samlinger og reise til/fra.
 
Kostnad/egenandel: 500,- per deltager for overnatting i hotel, alle måltider, 2 x 3 timers trening i flott friidrettsanlegg innendørs - kluben sponser resterende.
 
Betaling til: Lørenskog FIL konto 1628 30 91043
 
Påmelding: Send mail til christ-l@optonet.no - Senest 30. desember! Angi navn på den/de aktive som blir med, alder og eventuelt om noen forelder kan bli med å kjøre. Betaling for den aktive deltageren settes inn på klubbens giro angitt ovenfor. Påmelding regnes ikke som komplett før full betaling er innkommet og senest 10. januari.
 
 
 
 
 
Vill du se hva vi gjør på et slikt treningsleir kan du her se en presentasjon fra et tidligere tilsvarende leir i Karlstad.

Klikk på lenken under for å se videoen:

Treningsamling Karlstad


Google Translate
select