Om oss

Lørenskog Friidrettslag ble stiftet 26.november 1953

Lørenskog Friidrettslag benytter i dag 2 treningsanlegg. På Rolvsrud stadion har vi et helt nytt rekrutteringsanlegg som brukes av de yngste medlemmene. De øvrige trener på Romerike friidrettsstadion i Lillestrøm. Lagets aktive medlemmer finnes i hovedsak i alder under 20 år og over 40 år. De fleste av lagets medlemmer trener og deltar i løpsøvelser men i de siste årene har vi fått en voksende gruppe med unge som har begynt å hevde seg i hopp- og kastøvelser.

Lørenskog Friidrettslag (LFIL) har aktive løpere med i gateløp,stafetter,baneløp/hopp/kast,karuseller samt maraton. Vi har gjennom tidene hatt en rekke Norgesmestere og har også i dag mange aktive med gode resultater i sine aldersgrupper.

Veterangruppa teller rundt 30 medlemmer som alle er ganske aktive. Ungdomsgruppa har nå ca.10-15 som møter på trening. De er i alderen 15-20 år. Gruppa for de yngste utøverne satser på allsidighet og er på ca.100 gutter og jenter i alderen 5-13 år. Ungdomsgruppa ønsker seg flere medlemmer i alderen 14 år og eldre. Både gutter og jenter er hjertelig velkommen på trening.

Svein-Erik Hauger